KAPCSOLAT

1106 Budapest Tárna u 1-3 -Ideiglenes címünk, míg új irodánk elkészül

Mobil iroda: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Megnyitjuk Gyöngyösi fiókirodánkat
Cím: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-17:30, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

Advent fények Grazban

 

Adventi vásár, kézműves termékek, jégből faragott Betlehem

2019.  december 08 (vasárnap)

Felszállási lehetőség: GyöngyösBudapest – Székesfehérvár – Siófok - Balatonlelle – Balatonboglár – Fonyód – Balatonkeresztúr – Nagykanizsa útvonalon

Utazás: autóbusszal

Program:

Indulás kora reggel. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Grazba késő délelőtt. Városnéző séta keretében megismerkedünk a város nevezetességeivel: Dóm-Mauzóleum, Főhercegi Rezidencia, Főtér, Városháza, Murasziget. Majd fogaskerekűvel felmegyünk a  Schloßbergre az Óratoronyhoz.

Ezt követően szabadprogram keretében részesei lehetünk a karácsonyi vásárok forgatagának és a belvárost a karácsonyi sétavonattal is megnézhetjük, mely a Városháza elöl indul.

 

A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városháza falára kivetített hatalmas adventi kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén, de a Schloßbergen is  adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. A város ilyenkor csodás fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll. A graziak a karácsonyi kapkodás és rohanás helyett szívesebben sétálgatnak a hangulatos adventi vásárokon, hogy barátokkal találkozzanak és élvezzék az ünnepig hátralévő meghitt napokat.  Hazaindulás késő délután, érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 11.900 Ft/fő

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul. A programváltozás jogát fenntartjuk!

A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal, idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza:  utasbiztosítás 500 Ft/fő

Bővebb információ: Irodánknál 

vissza