KAPCSOLAT

1106 Budapest Tárna u 1-3 -Ideiglenes címünk, míg új irodánk elkészül

Mobil iroda: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Megnyitjuk Gyöngyösi fiókirodánkat
Cím: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

ADVENT SALZBURGBAN ÉS A SALZKAMMERGUTI TÓVIDÉKEN

 

ADVENT SALZBURGBAN ÉS A SALZKAMMERGUTI TÓVIDÉKEN!
SALZBURG-SANKT WOLFGANG- STROBL- SANKT GILGENBEN
2021 december 11-12 2nap/1 éjszaka


ADVENT SALZBURGBAN ÉS A SALZKAMMERGUTI TÓVIDÉKEN!

SALZBURG-SANKT WOLFGANG- STROBL- SANKT GILGENBEN

2021 december 11-12 2nap/1 éjszaka

Részvételi díj : 39.500 Ft/fő

Fizetni a Credo Tours Utazási Irodában kell Török Ignác utca 28!

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: kétágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás: reggeli

Idegenforgalmi adó: 1,6 €/fő/éj

BBP Biztosítás: 1.200 Ft/fő

Várható egyéb költségek:

VOX készülék (városnézéshez 2 nap) 1.200 Ft/fő

Város behajtások, parkolás és helyi idegenvezető 35 Euro/fő

Hellbrunni adventi vásár: kb 5 Euró/fő (a kastély csak kívülről tekinthető meg)

A részvételi díj érvényes 360 HUF/EUR árfolyamig.

A részvételi díj tartalmazza:

Utazás autóbusszal, 1 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.

Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza. Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

A részvételi díj nem tartalmazza: Útlemondási biztosítást, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, belépők, programok, , behajtási díj, parkolás, Vox készüléket a városnézéshez!

Program:

Indulás a hajnali órákban!

Indulás Gyöngyösről, folyamatos utazás Ausztriáig.

1 nap:

Érkezést követően Wolfgangsee túlpartján csendesen megbúvó ikonikus Sankt Wolfgangba érkezve sétálunk a páratlan hangulatú utcákon. Gyönyörű kegytemplomának gótikus és barokk oltára nagyra becsült nevezetesség. Utunkat folytatva a Wolgangsee keleti végén megbúvó Stroblbe érkezünk, ahol megtekintjük a betlehemi jászolkiállítását. Rövid szabadidő s az adventi vásárában!

Majd utunkat folytatjuk tovább Wolfgangsee északi csücskében megbújó Sankt Gilgenbe, ebbe a különös hangulatú, bájos városkába látogatunk, mely advent időszakában oly csodás.

Napunkat a salzburgi hercegérsekek Hellbrunni kastélyának kertjében rendezett fényűző adventi vásárban zárjuk. (a kastély csak kívülről tekinthető meg). Estére érkezünk Salzburg környéki szálláshelyünkre.

2 nap:

Salzburg adventi hangulatának varázsát élvezzük. Helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk meg a várossal. Városnéző sétánk során ismerkedünk a belvárossal: piactér, dóm, Mozart szülőháza, az Ünnepi Játékok színhelye, Mirabell kastély, Getreidegasse házai. A középkort idéző, ünnepi díszbe öltözött utcáktól, a „Muzsika hangja” városának adventi hangulatát élvezve szabadidő. A számos templom is a közelgő karácsonyt hirdeti. Az égetett mandula, a meleg gesztenye, a forró puncs és a frissen sült alma csodás illatának senki sem tud ellenállni, akárcsak a legkülönbözőbb vásárfiának, legyen az mézeskalács, betlehemi figura vagy karácsonyfadísz. E páratlan élménnyel a szívünkben intünk búcsút Salzburgnak és a Salzkammerguti tóvidéknek és hazafelé indulunk, Hegyeshalom határátkelőn keresztül az esti órákban érkezünk Gyöngyösre!

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

Az egyes programpontok felcserélődhetnek a nyitvatartások, látogathatóságok függvényében.

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás:

Irodánkban kedvezményes áron köthetnek az utazás időtartama alatt érvényes biztosítást. A biztosítás non-stop segítséget nyújt, magyar nyelven a bajba jutottnak. Utazási irodánk az napi 560 Ft-ért korhatár korlátozás nélkül köthetnek utasaink biztosítást foglalásuk mellé.

Útjainkon az Önök érdekében, minden utasnak szükséges betegség-, baleset-, poggyászbiztosítással rendelkeznie!

Nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással. Ezt induláskor az idegenvezető ellenőrzi.

Az Európai Uniós Kártya nem utasbiztosítás. Nem nyújt segítséget sok olyan Európai államban sem, ahol Önt csak magánkórházban, magán orvosi rendelőben tudják ellátni. Nem nyújt fedezetet a további, esetlegesen felmerülő költségekre sem. Ilyen lehet például egy hosszasan elhúzódó kezelés, hozzátartozó kinttartózkodása, vagy a hazaszállítás megszervezése, lebonyolítása.

A bankkártyához tartozó utasbiztosítások megfelelőek, abban az esetben, ha a fent megjelölt kritériumoknak megfelelnek.

Kérjük, foglaláskor mindenképpen ellenőrizzék, hogy a bankkártyájukhoz tartozó biztosítás a fenti eseteket is beleértve nyújt-e Önöknek a nap 24 órájában, magyar nyelven segítséget biztosítási esemény kapcsán. Amennyiben nem, kérjük, legyenek szívesek gondoskodni a megfelelő biztosításról.

Az utazás ideje alatt idegenvezetőink feladata az utazáson részt vevők számára szervezett programok zavartalan lebonyolítása. Irodánk felelősséget nem tud vállalni az elmaradt programokért, akkor, amikor a biztosítás nélkül utazót kell az idegenvezetőnek rendőrségre, kórházba kísérnie, több órás várakozással. Erre nyújt segítséget a biztosítás, ezért kérünk mindenkit, hogy utasbiztosítás nélkül ne utazzon külföldre. Idegenvezetőink minden segítséget megadnak annak, aki bajba jutott, tehát senkit nem fognak magára hagyni. Azonban felelősségteljes utazásszervezést csak utasbiztosítással tudunk garantálni programjainkon.

Célország aktuális beutazási feltételeiről, szükséges okmányokról a konzuli szolgálat oldalán tájékozódhat https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Ausztriába történő utazáshoz alkalmas úti okmányok:

személyi igazolvány vagy útlevél mely érvényes legalább a hazaérkezés napjáig.

Egyedül jelentkezők az iroda által szervezett csoportos utazásoknál akik nem szeretnének társítást vállalni egyágyas felárral foglalhatják utazásaikat. Az egyágyas felár minden utunk esetében 6.000 Ft/éj.

Az utazás min. 35 fő részvételével indul!

vissza