KAPCSOLAT

Gyöngyösi iroda: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

Mobil: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

HARRY POTTER KIÁLLÍTÁS BÉCSBEN ÉS TENGEREK HÁZA

 

2023. március 15 szerda /MUNKASZÜNETI NAP/!

HARRY POTTER KIÁLLÍTÁS BÉCSBEN ÉS TENGEREK HÁZA!

2023. március 15 szerda /MUNKASZÜNETI NAP/!

Részvételi díj: 16.500/fő

Felszállási lehetőségek: Gyöngyössolymos, Markaz, Abasár, Gyöngyös, Hatvan, Bag, Gödöllő, Budapest!

BBP biztosítás79 éves korig : 700ft/nap

Ausztria fizető eszköze: euró

Ausztriába történő utazáshoz alkalmas úti okmányok:

személyi igazolvány vagy útlevél mely érvényes legalább a hazaérkezés napjáig.

Egyéb költség:

Harry Potter kiállítás: 25 euró/fő

A belépő árát 2023 február 15-ig forintba 10.000ft/fő el kellene utalni, mert előre meg kell venni a jegyeket, és eddig tartják a foglalásunkat. Ha valaki visszamondja az utat és nem találunk helyette másik utast, annak sajnos a belépő árát nem tudjuk vissza adni!

Tengerek háza:

Felnőtt 23 euró/fő

Gyermek /6-15 év/: 10 euró/fő
14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek be.

Nyugdíjas igazolvány felmutatásával vagy 64 éves kortól: 18 euró/fő

Ezt a buszon kell fizetni euróban!

Aki nem akar a Tengerek házába jönni, annak szabadprogram Bécs belvárosában!

Program:

A délelőtti órákban megérkezünk Bécs külterületére, ahol egy fantasztikus Harry Potter kiállítás vár bennünket! A helyszínen rengeteg eredeti díszlet, jelmez és kellék található, melyeket fel- és ki lehet próbálni. Interaktív képernyők segítenek további kalandokat keresni. Európában elsőként az osztrák fővárosban mutatkozik be az utazó tárlat. Az Európában elsőként az osztrák fővárosban bemutatkozó tárlat alapját J.K. Rowling híres regényei és az ezekből készült nyolc film, a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színpadi show valamint a Legendás állatok filmek első két része adja. Az ikonikus karaktereket, varázslatos lényeket az immerzív dizájn és a fejlett technológia segítségével keltik életre. Az érdeklődők ezen kívül eredeti kellékeket és jelmezeket is megcsodálhatnak, bájitalt főzhetnek vagy kipróbálhatják a kviddicset, a varázslók legendás sportját. Tapasztalja meg a filmek varázsát és a kibővült varázslóvilágot!

A Harry Potter™: The Exhibition egy interaktív élmény, amely a Harry Potter™-ről és a varázslóvilágról szóló filmek és történetek ikonikus jeleneteit, szereplőit, helyszíneit és vadállatait magával ragadó dizájn és fejlett technológia révén kelti életre. Az egyedülálló, átfogó kiállítás lenyűgöző történetmeséléssel és innovatív, interaktív technológiával, valamint eredeti kellékekkel és jelmezekkel örvendezteti meg a látogatókat minden korosztály számára.

Majd Harry Potter világa után folytatjuk utunkat a következő élmény felé a Tengerek házához!

A Tenger Háza – Aqua Terra Állatkert

Mit szólnál egy sétához az Atlanti-óceánon? Utazás a világ legmérgezőbb és legnagyobb gyíkjaihoz? Vagy egy dzsungel kaland Bécs közepén? Mindez és még sok más várja Önt a Haus des Meeres-ben! Az eredetileg a második világháborúból származó légelhárító toronyként működő ház közel 7 évtized alatt tudományosan irányított állatkertté fejlődött több mint 10 000 állattal. Házunkban 11 emeleten sokféle állatfajt csodálhat meg: cápák, ráják, teknősök vízen és szárazföldön, gyíkok minden fajtája, kígyók, édes- és sósvízi halak, madarak, repülő rókák, különféle majmok, rovarok

A Tenger Házában az egész világból származó édesvízi és tengeri halakat tekinthetünk meg. Egy új, Ausztrál élményvilág, egy 360 fokos cápamedence, az Atlanti alagút, a hullámtörő szikla, a Trópusi ház, a Madagaszkár rész, a Krokipark, és még több látnivaló biztosítja az állati jó élményeket.

A látogatás a Tenger Házában mindenki számára élményt biztosít: az állatszeretőknek, a városnézőknek a lélegzetelállító kilátással Bécsre, lebilincselő program a család számára. A Tenger Házában mindig történik valami új: 2022 márciusában a kilencedik emeleten megnyílt az Ausztrál élményvilág: egy 70 méter hosszú, rikítóan színes körsétány, tele papagájokkal és szabadon szaladgáló erszényesekkel, ezek között található egy pár ecsetfarkú patkánykenguru – ezek a 30 centiméteres testhosszukkal a legkisebb kengurufajt képviselik. Szemtől szembe a cápákkal

2021 szeptembere óta több mint 1.000 hal – szirticápa, rája, doktorhal, korallsügér, tisztogató ajakoshal ... – található a 7. emeleten, a 360° cápamedencében. Ez a 120 m² felületével a legnagyobb medence a Tenger Házában (és Ausztriában!) és körbejárható, „kizárólag üveg akvárium”. Olyan betekintést nyújt, mint egy merülés során. A 4. és 5. emeleten található cápamedence most ivadéknevelőként szolgál.

A 2020-ben befejezett óriási épületrész négy bolyhos katta és két maki új otthona. A látogatók most (előzetes foglalás után) akár meg is simogathatják az aranyos majmocskákat. Az úgynevezett Madagaszkár rész, amelynek van egy belső és egy külső kifutója, egy vékonycsíkos mongúznak valamint egy óriásteknősnek, és három komodói varánusznak ad otthont.

Majd indulunk haza!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

vissza