CREDO TOURS

TIHANYI LEVENDULA FESZTIVÁL!

 

NEM KELL VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY!!!!!
LEVENDULA SZEDÉS- LEVENDULA LEPÁRLÓ LÁTVÁNYMŰHELY- LEVENDULA FESZTIVÁL- BALATONI HAJÓZÁS A KISFALUDY LAPÁTKEREKES GŐZHAJÓVAL!
2022 június 25 szombat

TIHANYI LEVENDULA FESZTIVÁL!

NEM KELL VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY!!!!!

LEVENDULA SZEDÉS- LEVENDULA LEPÁRLÓ LÁTVÁNYMŰHELY- LEVENDULA FESZTIVÁL- BALATONI HAJÓZÁS A KISFALUDY LAPÁTKEREKES GŐZHAJÓVAL!


2022 június 25 szombat

Részvételi díj: 14000ft

Egyéb költség:

Levendula lepárló műhely: 700ft

Kisfaludy Lapátkerekes Gőzhajó: 3500ft

Program:

Utazás rövid pihenőkkel Tihanyba! Első utunk a Szed Magad levendula földre vezet! Jöjjön el Ön is, gyönyörködjön az illatos és látványos levendulamezőben, szedje tele a helyszínen vásárolt aratótáskát és vigye haza a virágokat és az élményt! A levendula kizárólag az előzetesen megvásárolt aratótáskába szedhető, más tárolóeszköz (zacskó, táska, zsák, doboz, stb.) használata nem megengedett. A táska díján kívül a levendula szedésének nincs egyéb költsége. A helyszínen lehetőséget biztosítunk eredeti tihanyi levendulaolaj és levendulavíz vásárlására.

Árak: Kisebb aratótáska (18x22x8 cm): 1500 Ft/db, nagyobb aratótáska (22x27x11 cm): 2500 Ft/db
- A levendula szedéséhez szükséges aratótáska megvásárlása CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL lehetséges!
- Készpénzfizetés nem lehetséges!

A levendulát mindenki saját felelősségére, saját kézi eszközzel szedheti (olló, metszőolló). Virágszedésre a készlet erejéig van lehetőség!
A növények védelme érdekében tilos a bokrok tépése vagy nem megfelelő eszközzel végzett virágszedés. Természetvédelmi őreink segítenek, megmutatják a szedés helyes módját.
Kiskorú gyermek kizárólag felnőtt felügyelete mellett és annak felelősségére vehet részt a szedésben!
Kérjük, készüljön fel az időjárási körülményekre, gondoskodjon ivóvízről és napsütés elleni védelemről. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy drónok (pilóta nélküli légi járművek) használata a Tihanyi-félszigeten kizárólag az illetékes hatóságok előzetes engedélyével lehetséges! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a levendula földön méhekkel és darazsakkal lehet találkozni.
A területet mindenki a saját felelősségére látogathatja! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csípés történhet.
A "SZEDD MAGAD!" programon kívül a levendula szedése az új ültetvényen és az öreg levendulásban is tilos!

Ha ki szedtük magunkat következő programunk egy Levendula Lepárló Látványműhely! A saját kezüleg csomagolt kozmetikumok magukban rejtik Tihany illatát és gyógyító erejét a levendulát, valamint azt a megnyugvást, békét, amit Tihany természeti kincsei és maga a Tihanyi Apátság nyújt a félszigetre látogatóknak.

Receptúráink hosszú, szakmai kísérletezéseink eredményének köszönhetően, magas minőségű, helyben készített natúrkozmetikai termékekkel tudunk hozzájárulni a Test és a Lélek ápolásához.
Termékeink tihanyi levendulaolajból, helyben készülnek. Látványműhelyünk kialakításánál fontos szempontot képviselt, hogy megőrizzük azt az egyedülálló értéket, amit Bittera Gyulának köszönhetően a levendula képvisel Tihanyban 1926 óta. Látogasson el Hozzánk, tudjon meg többet a levendula eredetéről, hazai – elsősorban helyi – vonatkozásáról.

Tekintse meg a tihanyi levendula lepárlót, akár működés közben is, illetve a látványműhelyet, ahol a helyi levendulaolaj felhasználásával készülnek a helyi termékek, szappanok és natúrkozmetikumok.
használunk olyan gyógyszertári laboreszközöket, tárgyakat, amik szintén a régi időket hozza vissza, ötvözve ezt a jelen kor modern stílusával és technológiai tudásával, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjunk, helyben készült termékeket előállítani.

A látványműhely után szabad program a fesztiválon!!

Utolsó programunk a Kisfaludy Lapátkerekes Gőzhajóval hajózunk a Balatonon! A reformkor többek között a közlekedés fejlődésében is nagy szerepet játszott: útnak indultak az első gőzgéppel hajtott mozdonyok és hajók. Ezt az 1800-as évekbeli hangulatot adja vissza a Kisfaludy lapátkerekes gőzhajó megépített mása, amely Balatonfüred és Tihany között naponta többször is kifut. Elképzelted már, milyen érzés lehet egy igazi reformkori gőzhajóval bejárni a magyar tengert?

A Kisfaludy sétahajón naponta nyolcszor felpörögnek a lapátkerekek, amelyek egyedülálló élményt biztosítanak neked és családodnak! Frissülj fel egy hideg üdítővel vagy tekintsd meg a hajótörténeti múzeumot, és add át magad a tihanyi panoráma szépségének!

Egyedülálló hajózási kiállításunkkal életre kel körülötted a reformkor világa, mintha egy XIX. századi gőzhajó fedélzetére csöppentél volna.

Találkozhatsz a hajókönyvtárnál gróf Széchenyi Istvánnal, és bepillantást nyerhetsz a hajó előkelő utazóközönségének és a hajó legénységének mindennapjaiba is.

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Képek forrása:

https://kisfaludygozos.hu/

vissza

KAPCSOLAT

1106 Budapest Tárna u 1-3 -Ideiglenes címünk, míg új irodánk elkészül

Mobil iroda: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Megnyitjuk Gyöngyösi fiókirodánkat
Cím: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045