KAPCSOLAT

1106 Budapest Tárna u 1-3 -Ideiglenes címünk, míg új irodánk elkészül

Mobil iroda: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Megnyitjuk Gyöngyösi fiókirodánkat
Cím: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

Hosszú hétvége Prágában

 

Ha Prága, akkor a rengeteg látnivaló, a jó sör és a finom étkek jutnak az ember eszébe! És miért ne lehetne összekötni a kellemeset a hasznossal? Hasznos dolog az információszerzés és ismerkedés, kellemes a sok kulináris finomság, és a szemnek sem utolsó a sok szépség felfedezése!

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 2 éjszaka Prága külvárosában, 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban

Ellátás: reggeli

 

Program:

1. nap: Elutazás Budapestről reggel 6.00 órakor. Kora délután érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat, a Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Sétánkat az Újvárosban folytatjuk és a Vencel téren fejezzük be. Este fakultatív vacsorázási lehetőség, majd a szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

2. nap: Mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska. Délután fakultatív kirándulás lehetőség Velké Popovicebe, a számunkra is jól ismert Kozel sör bölcsője. Velké Popovice nagyjából 20 km-re található Prágától. Érkezés után „Kecskefalván” első utunk a híres sörgyárába vezet, ahol a látogatás alkalmával megismerhetjük a sörfőzést alapjaitól, majd vásárlásra is marad idő, ahol a sörök vételén kívül tetőtől talpig kecskésbe vághatjuk magunkat. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Fakultatív kirándulási lehetőség Karlovy Varyba, a híres fürdővárosba, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. Sok híres ember fordult meg itt (Arany János, Liszt Ferenc, Goethe, Lev Tolsztoj és még sokan mások). Itt egy hangulatos időutazásra jöhet velünk. A Tepla folyó mellett teraszosan kiépült város csodaszépen felújított épületei között sétálhatunk. Közben valamelyik kellemes teraszon megpihenhetnek, és kóstolgathatják a híres gyógyító hatású vizet, melyet a vendégek általában egy különleges formájú bögréből szürcsölnek. Akik nem vesznek részt a fakultatív kiránduláson, azoknak szabadidő Prága belvárosában, majd ebédelési lehetőség moldvai hajókázással egybekötve. Kora délután búcsút intünk a "száztornyú városnak" és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

 

Időpont: hamarosan

Részvételi díj:  Ft/fő

BBP biztosítás:  Ft/fő

Fakultatív vacsora: kb. 

 

Az ár tartalmazza

Utazás autóbusszal, 2 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.

Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza. Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

 

Az ár nem tartalmazza

Útlemondási biztosítás, BBP biztosítás, programok költségei

 

Várható költségek:

VOX készülék (városnézéshez) 

Prágai vár + helyi idegenvezetés: kb. 

Velké Popovice sörgyár kb. 

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)

 

Fakultatív programok:

Velké Popovice sörgyárlátogatás:+ belépőjegy költség (helyszínen fizetendő)

Ebéddel egybekötött hajókázás a Moldván: kb.  (helyszínen fizetendő)

Karlovy Vary kirándulás:  Ft/fő

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.

 

Az utazás min. 35 fő részvételével indul.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk

vissza