KAPCSOLAT

1106 Budapest Tárna u 1-3 -Ideiglenes címünk, míg új irodánk elkészül

Mobil iroda: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Megnyitjuk Gyöngyösi fiókirodánkat
Cím: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

TAVASZI HÉTVÉGE KRAKKÓBAN!

 

Krakkó- Wieliczkai sóbánya- Auchwitz-Birkenau- Zakopané!
2022. március 12-14 3nap/2 éjszaka a márciusi időpontban nem indul a program

TAVASZI HÉTVÉGE KRAKKÓBAN!

Krakkó- Wieliczkai sóbánya- Auchwitz-Birkenau- Zakopané!


2022. március 12-14 3nap/2 éjszaka

Részvételi díj : 49.500 Ft/fő

Utazás: légkondicionált autóbusszal

EURÓPAI UNIÓS VÉDETTSÉGI IGAZOLÁS KELL!!!!!**

Elhelyezés: kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban 3* (2 éjszaka Krakkóban)

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

BBP biztosítás 80 éves korig 600 Ft/fő/nap 3 napra 1.800 Ft/fő

Vox készülék a programokhoz: 600 Ft/fő/nap 3 napra 1.800 Ft/fő

Várható belépők:

-Krakkó városnézés helyi idegenvezetővel+ belépők: Katedrális a Waweli dombon, Mária

templom + a programok során kötelezően használt fülhallgatók költsége: kb 75 PLN/fő

-Gubalowka felvonó: kb 25 PLN/fő

Fakultatív kirándulások:

-Wieliczka sóbánya helyi vezetéssel: kb 140 PLN/fő

-Aucshwitz-Birkenau Emlékhely és Múzeum helyi vezetéssel: kb 125 PLN/fő

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal a program szerint, csoportkísérő idegenvezetőt, 2 éjszaka szállást reggelis ellátással a fent leírtak szerint.

A részvételi díj nem tartalmazza: az igény szerinti vacsora, BBP biztosítás, Vox készülék, a belépők és a fakultatív kirándulások költségeit, melyek külön fizetendők.

Jelentkezéskor és az utazást megelőzően kérjük, ellenőrizze az érintett illetve célország beutazási szabályait, feltételeit a szükséges utazási okmányok és érvényességi idejük tekintetében a Konzuli Szolgálat oldalán.

Lengyelországba a beutazáshoz az információkat itt találja:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?lengyelorszag

Az Európai Unió országaiba való utazáshoz egységesen elfogadott a QR-kódot tartalmazó, magyar és angol nyelvű Uniós digitális Covid-igazolvány, vagyis "zöld útlevél” (green pass). Az Uniós digitális Covid-igazolvány a megfelelő védettséggel rendelkezők számára nyomtatott és elektronikus formában egyaránt ingyenesen elérhető: nyomtatott formában igényelhető a kormányablakoknál, ügyfélkapuval rendelkezőknek néhány kattintással letölthető és nyomtatható az eeszt.gov.hu oldalról, vagy digitálisan elérhető az EESZT mobilalkalmazáson keresztül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kártya formátumú magyar védettségi igazolvány önmagában általánosságban nem elegendő a külföldi utazáshoz!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a belépéshez szükséges egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelősségi körébe tartozik, az utazási iroda nem jogosult ezek ellenőrzésére.

Program:

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Gyöngyösről (később felszállási helyek szerint pontosított időpontban). Folyamatos utazás pihenőkkel Szlovákián keresztül Lengyelországba. A délutáni órákban érkezés Krakkóba, a városnézés megkezdése helyi idegenvezetővel: Katedrális a királyi sírokkal a Wawel dombon, Szent Péter és Pál templom, Mária templom, Fő tér, Posztócsarnok, Flórián Kapu, Barbakán, majd elsétálunk a Collegium Maius épületéhez, az Egyetemhez. Szabadidőt követően a szállodához indulunk, szállás elfoglalása, igény szerinti vacsora elfogyasztása.

2.nap: Reggeli után, aki szeretne, részt vehet a következő fakultatív programokon: Látogatás a világörökség részét képező Wieliczkai sóbányában, amit nem csak az egyedülálló mikroklímája tesz különlegessé, tárnáiban, termeiben különleges képződményeket, faragott szobrokat, só kápolnát láthatunk.

A bányában tett látogatásunk után következő fakultatív programunk Auchwitz-Birkenau emlékhely és múzeum megtekintése. A múzeum tényszerű kiállításai a tábor két részlegén Auschwitz I és Auschwitz II.- Birkenauban láthatók. A megmaradt barakkok egy részében a múzeum gyűjteménye kap helyet, ahol az áldozatoktól elvett személyes tárgyakat is bemutatják, emellett láthatók megmaradt utak, kerítések, vasúti rámpák. Késő délután indulunk vissza Krakkóba, szállás, igény szerinti vacsora ugyanott ahol előző este.

3.nap: Reggeli után elhagyjuk Krakkót, Lengyelország téli fővárosa felé indulunk. A Zakopanéban töltött idő alatt lehetőség lesz nézelődni, vásárolni a helyi piacon, érdemes megkóstolni a finom sajtokat, és jó idő esetén felvonóval feljuthatunk a Gubalowka hegycsúcsra is. Aki szeretne ebédelni, helyi specialitásokat megkóstolni megteheti egy helyi goral étteremben. Zakopánéból már hazafelé indulunk, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Haza érkezés az késő esti órákban.
A programváltozás jogát fenntartjuk! Az egyes programpontok felcserélődhetnek!
Az út min. 35 fő részvétele esetén indul!

 

vissza