KAPCSOLAT

1106 Budapest Tárna u 1-3 -Ideiglenes címünk, míg új irodánk elkészül

Mobil iroda: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Megnyitjuk Gyöngyösi fiókirodánkat
Cím: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

Észak-Olaszországi kirándulás

 

szeptember 22-26 (szerda-vasárnap)
Budapest-Torino-Damanhur-Milánó-Malcesine-Bardolino-Sirmione-Bassano-BudapestÉszak-Olaszországi kirándulás
 (5 nap/4 éjszaka)

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: kétágyas fürdőszobás szállodai szobákban (1 éj Torinóban vagy környékén, 2 éj Milánóban vagy környékén, 1 éj Veronában vagy környéke)

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

 

Program:

1.nap szeptember 22 szerda: Budapest-Torino

Gyülekező 04:30-tól, indulunk 05:00-kor Budapestről, folyamatos utazás pihenőkkel Szlovénián keresztül, Olaszországba, a szállás elfoglalása, igény szerinti vacsora elfogyasztása Torinoban vagy környékén. (1 éjszaka)

 

2.nap szeptember 23 csütörtök Torino-Damanhur-Milánó

Reggeli után Torinóban a rövid városnézés során látjuk a város híres palotáit, azt a házat a Via dei Mille 22. alatt ahol Kossuth Lajos lakott, (a lakosztály erkélye mellett emléktábla őrzi a nevét, a ház előtti parkban áll mellszobra), a katedrálist és a Mole Antonelliana kőépületét kívülről, majd Damanhurba indulunk. Damanhurt 1975-ben alapították, a 600 főt számláló közösség- Popolo Spirituale- 2005-ben elnyerte az ENSZ „fenntartható társadalom modell” elismerését, legismertebb látványossága az Emberiség Templomának nevezett rendkívüli földalatti katedrális, amelyet a világ nyolcadik csodájaként emlegetnek, melyet az itt eltöltött órák alatt megtekinthetünk. Innen szállásunkra utazunk, igény szerinti vacsora elfogyasztása Milánóban vagy környékén. (2 éjszaka)

 

3.nap szeptember 24 péntek Milánó

Reggelit követően Milánóba a gyalogos városnézés során megismerkedünk a város legfőbb látnivalóival. A Castello Sforzesco, a milánói hercegség tündöklésének és bukásának színtere, a híres Dómmal, mely a világ negyedik legnagyobb székesegyháza. Innen néhány lépésre található a Galléria Vittorio Emmanuele, amely egy üveggel fedett csarnok elegáns üzletekkel és vendéglőkkel, végén a világhírű Scalához jutunk, amely az operaművészet vezető színháza.

A közös séta utáni szabadidőben fakultatív programlehetőségek közül választhatnak:

1/ Leonardo híres alkotása, az Utolsó vacsora megtekintésére. (Előzetes jegyfoglalás szükséges, a jegyeket előre meg kell rendelni és ki kell fizetni, melyet irodánk intéz. A helyszínen jegyvásárlásra már nincs lehetőség!)

2/ A Dóm belsejének megtekintésére illetve tetejéről a panorámában gyönyörködni

3/ A Sforza kastély és múzeumainak megtekintésére

Szabadidőt után szállás elfoglalása, igény szerinti vacsora elfogyasztása ugyanott ahol előző este.

 

4.nap szeptember 25 szombat Milánó-Garda-tó-Verona

Reggeli elfogyasztása után a Garda-tó-hoz indulunk, először Malcesinébe érkezünk, középkori óvárosával ismerkedünk, és a jelképévé vált Scaligeri várral, melyben ma kiállításokat láthatunk, tornyából pedig páratlan kilátásban lehet részünk (A vár fakultatív program keretében tekinthető meg belülről önállóan) vagy aki szeretne felvonóval juthat fel a Monte Baldo hegyre. Bardolinóban ismerkedünk az Oliva olaj készítés folyamatával, majd meg is kóstolhatjuk azt. Folytatva utunkat a tó déli csücskéhez Sirmiónéba utazunk, szabadidő a hangulatos kisvárosban és igény szerint lehetőség lesz motorcsónakkal kirándulni a tavon, majd szállásunkra utazunk Veronába vagy környékére. (1 éj)

 

5.nap szeptember 26 vasárnap Verona-Bassano del Grappa-Budapest

Reggeli után hazaindulás, útközben Bassano grappa múzeumának megtekintésével, vásárlási lehetőséggel. Majd buszra szállunk és búcsút intve Olaszországnak haza indulunk. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Időpont: 2021 szeptember 22-26

Részvételi díj: 109.500 Ft/fő

 

Vacsora: 18 €/ alkalom

Vox készülék a városnézésekhez 2.500 Ft/fő

 

Betegség- baleset-poggyász biztosítás és Sztorno biztosítás irodánknál köthető.

 

Városbelépők, idegenforgalmi adók, helyi idegenvezető költségét később pontosítjuk.

 

Belépők árakat még a későbbiekben pontosítjuk!

 

Várható belépő költségek:

-Damanhur: 2020-as belépő árak kb 67-77 €/fő, jelenlegi belépő árak lekérdezés alatt

-Az utolsó vacsora megtekintése kb 20 €/fő belépőjegy + kb 4 €/fő villamosjegy, előzetes jelentkezés szükséges!

-Milánó dóm kb 5 €/fő, tető lépcsőn kb 10 €/fő, lifttel kb 14 €/fő

-Sforza kastély múzeum kb 5 €/fő

-Malcesine Scaligeri vár kb 6 €/fő

-Monte Baldo felvonó kb 22 €/fő

-Bardolino Oliva olaj Múzeum kb 7 €/fő, előzetes jelentkezés szükséges!

-Sirmione motorcsónakozás kb 10 €/fő

-Bassano Grappa Múzeum kb 5 €/fő előzetes jelentkezés szükséges

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal, szállást kétágyas szállodai szobákban a programleírás szerint (4 éjszaka), reggelis ellátással, csoportkísérő idegenvezetőt.

 

A részvételi díj nem tartalmazza a fakultatív vacsora, a vox készülék, a betegség-balest –poggyász biztosítás, sztorno biztosítás, idegenforgalmi adók- városbelépők-helyi idegenvezető, valamint a belépők költségét.

 

A fakultatív vacsora igényt illetve a belépős helyeken történő látogatáson részvételi igényét kérjük előre jelezze vissza nem vonhatóan!

 

A csoport minimum 35 fő részvételével indul.

 

A részvételi díj 360 HUF/ EUR árfolyamig érvényes.

 

Az út során érintett országok beutazási szabályairól és feltételeiről aktuális információ a konzuli szolgálat oldalán található: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

 

Az utazáson való részvételhez jelentkezést kérünk! A részvételi díj és egyéb előre fizetendő költségek befizetéséről a későbbiekben fogunk értesítést küldeni, olyan időpontra amikorra várhatóan az utazást befolyásoló/ meghiúsító körülmények elhárulni látszanak és az utazás biztonságosan megvalósítható. (Befizetés várhatóan Július, Augusztus hónapban). 

vissza