KAPCSOLAT

1106 Budapest Tárna u 1-3 -Ideiglenes címünk, míg új irodánk elkészül

Mobil iroda: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

NYITVA TARTÁS: Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00, Szombat-Vasárnap: zárva

Megnyitjuk Gyöngyösi fiókirodánkat
Cím: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

Tudnivalók útjainkról

Foglalás, Jelentkezés

Programjainkra a jelentkezés 40% előleg befizetésével történik. A jelentkezéssel egyidejűleg kérjük, szíveskedjenek megadni pontos adataikat:

- útlevél vagy személyigazolvány szerinti név

-lakcím

- telefonszám (esetleges sürgős értesítéshez lehetőség szerint mobilszámot is kérünk)

- születési dátum

- e-mailcím.

A pontatlan (nem útlevélszerint név stb.) vagy hiányos adatok megadása esetén felelősséget vállalni nem tudunk! Érvényes utasbiztosítás kiállításának alapfeltétele a fentiekben felsorolt adatok pontos megadása. 
Jelentkezni közvetlenül irodánkon keresztül lehet elektronikus vagy postai úton, ebben az esetben a szerződést közvetlenül az Ön által megadott elérhetőségre továbbítjuk és a jelentkezéshez szükséges előleget befizethetik az irodánkban személyesen készpénzben, vagy átutalással. A hátralévő összeget az utazás indulása előtt legkésőbb 30 nappal legkésőbb ki kell egyenlíteni.

Az utazás előtti 21. napon tudja az iroda véglegesen megmondani, hogy meg van-e a kellő létszám, és tudja-e indítani az utat. Minden esetben (ha indul az út, ha nem indul), akkor is értesítjük írásban az utasokat.

 

Minimális résztvevők száma

Buszos út esetén: minimum 35 fő esetén indítjuk.

Repülős út esetén: minimum 20 fő esetén indítjuk.

Fakultatív programnál: minimum 20 fő esetén indul.


Belépők

Útjaink részvételi díja nem tartalmazza a belépőjegyek, hajójegy, tömegközlekedéshez szükséges jegyek költségeit!

A programoknál feltüntetett belépőjegyek tájékoztató jellegűek, ezek eltérhetnek az esetleges változtatások miatt!

 

Biztosítás

Utasbiztosítás: A részvételi díjak utasbiztosítást nem tartalmaznak. Csoportos utazás esetén érvényes utasbiztosítás mindenképpen szükséges. 

Útlemondási biztosítás: A részvételi díj nem tartalmazza. Egyénileg köthető, ha valaki szeretne.

Ellátás

Az adott országoknak és szálláskategóriáknak megfelelően az ellátás típusa többféle lehet.
Kontinentális reggeli-főleg Olaszország esetében: melegital (kávé, tea) vaj, dzsem, pékárú.
Bővített kontinentális reggeli: melegital (kávé, tea) vaj,dzsem, pékárú, felvágott, sajt, narancslé.
Büfé reggeli-pl. Lengyelország, Ausztria, Németország: hideg-meleg büfé, melegitalok, juice.
Kontinentális büfé reggeli-főleg Franciaország esetében: müzli, kalács, bagett, dzsem, melegital (kávé, tea, kakaó), juice.
Az ellátások részletes tartalmáról az Utastájékoztatókból kaphatnak információt.
Legtöbb utazásunknál az alapárban csak reggelis ellátás szerepel. Természetesen igény szerint választhatják a félpanziós ellátást is. A félpanziós felár szerint feltüntetett plusz költség megfizetése mellett az utazásuk ideje alatt reggelit és vacsorát tartalmazó ellátást biztosítunk. Tájékoztató árak az étkezésekre vonatkozóan a helyszíni költségek között kerültek feltüntetésre. Vegetáriánus menüigényüket kérjük a jelentkezéskor vagy legkésőbb az utazást megelőző min. 10 napban szíveskedjenek jelezni. A vacsorák többnyire a szállodákban vagy programtól függően városi éttermekben zajlanak. Speciális menük (dietetikus, gluténmentes stb.) biztosítására a szállodák általában nincsenek felkészülve, de ha ezt is előre jelzik legalább 15 nappal, akkor mindent elkövetünk, hogy ez teljesítve legyen. A vacsora az adott ország étkezési szokásainak megfelelő, többnyire 3 fogásos menü, melyek italfogyasztást nem tartalmaznak, ennek költsége helyszínen fizetendő. 

 

Fakultatív programok

A körutazásainkban szereplő fakultatív programok csak abban az esetben indulnak, ha a jelentkezők létszáma eléri a meghirdetett minimális létszámot. Amennyiben a fakultatív kirándulásra jelentkezők száma a meghirdetett minimális létszámot nem éri el, a befizetett összeget visszatérítjük, kárigényt az elmaradt programmal kapcsolatban elfogadni nem tudunk. A belépődíjak minden esetben külön fizetendőek! A különböző programoknál felmerülő belépők költségéről részletes tájékoztatást találnak a prospektusban és a weboldalunkon. Az árak tájékoztató jellegűek! Katalógusunk készítésekor még nem minden ár állt rendelkezésünkre, így az időközben történő esetleges árváltozások miatt eltérések előfordulhatnak.

 

Öltözködés

Programjainkon a sok látnivaló miatt hosszabb gyalogos sétákra kell számítani, ezért kényelmesen öltözzenek, réteges öltözködés javasolt. Ügyeljenek a kényelmes cipőre. A templomok meglátogatása hölgyek számára csak vállat és térdet takaró ruházatban lehetséges, ezért még nyári útjainknál is javasolt kis kardigán vagy kendő becsomagolása, melyet mindenképpen vigyenek magukkal a városnézésekre is. Urak számára nyári programoknál nem javasolt a rövidnadrág, helyette ajánljuk inkább a vékony hosszúnadrág viselését, ugyanis ők sem léphetnek be a templomokba olyan ruhában, ami szabadon hagyja a térdet.

Mivel a szállodák sok helyen kis teljesítményű fűtőtestekkel rendelkeznek és az egyéni igények eltérőek lehetnek, célszerű meleg pizsamát, esetleg melegítőt csomagolni.

A buszos utazás kényelmesebbé tételéhez javasolt vékony útitakaró és kispárna.