KAPCSOLAT

Gyöngyösi iroda: 3200 Gyöngyös Török Ignác u 28
Nyitva Hétfő: 10:00-16:00, Szerda: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-14:00
Tel: +36 30 305 6045

Mobil: +36-70-327-4900

Mészáros Attila, buszbérlés mobil: +36-30-929-9283

E-mail:credotours@t-online.hu

Facebook-on: Credo Tours Utazási Iroda hivatalos oldala

Zarándoklat Medjugorje-ba Horvátországi kitekintéssel

 

5 napos buszos utazás: Mostar- Medjugorje-Vepric- fakultatív kirándulás Dubrovnikba- Szarajevó


Zarándoklat Medjugorje-ba Horvátországi kitekintéssel

5 nap/ 4 éjszaka

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas egyszerű fürdőszobás szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

1.nap: Indulás Gyöngyösről folyamatos utazás, rövid pihenőkkel, érkezés Mostarba a késő délutáni órákban. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük az Öreg-hidat, Karadoz bég dzsámiját, Biscevica utcát és a Tabánt, majd a szálláshely elfoglalása Medugorje-ben (4 éj).

2.nap: Reggeli után zarándokprogramok Medjugorjeben: szentmise, információ a Medjugorje-i jelenésekről, Krizsevác hegye – keresztút, este részvétel a rózsafüzéren és a nemzetközi szentmisén.

3.nap: Reggeli után utazás Vepricbe, ahol a Lourdes-i Szűzanya szentélyét tekintjük meg. Lehetőség szerint itt szentmise. Délután Medjugorjében zarándokprogramok: Podbrdo-Szűzanya Jelenési hegye, este részvétel a rózsafüzéren és a nemzetközi szentmisén.

4.nap: Reggeli után fakultatív kirándulás Dubrovnikba, mely a Világörökség része. Séta az óvárosi részben, ismerkedés a tengerparti város szépségeivel: Várfal, Ferencesek kolostora (gyógyszertár), Domokosok temploma és kolostora, Rektori palota, Székesegyház kincstára. Szentmise lehetőség szerint. Ezután szabadidő. Indulás vissza a szálláshelyre a kora esti órákban. Aki nem vesz részt a fakultatív kiránduláson, az Medjugorje-ban tölti a napot.

5.nap: Reggeli után indulás haza. Útközben ismerkedés Szarajevóval. A város török negyede, a nyüzsgő életű Bascsarsija önmagában is teljes értékű attrakció. Ráadásul itt található a Balkán legjelentősebb és legimpozánsabb mecsete a Gazi Huszrev Bég dzsámi. Mielőtt továbbindulnánk, a Ferenc Ferdinánd elleni merénylet színhelyét is felkeressük. Kora délután indulás, érkezés a késő esti órákban Gyöngyösre.

Időpont: új időpont 2023. augusztus 30- szeptember 3

Részvételi díj: 99.900 Ft/fő

Vacsora: 14 €/fő/alkalom

City tax: 5 €/fő

Vox-készülék a városnézéshez, kötelező: 3.500 Ft/fő

Betegség- baleset-poggyászbiztosítás 79 éves korig 3.500 Ft/fő

Medjugorje belépők, városbehajtás kb 15 €/fő

Fakultatív kirándulás Dubrovnikba, minimum létszám 20 fő, részvételi díj 8.500 Ft/fő

Dubrovnik helyi idegenvezetés, városbelépő kb 12 €/fő + Dubrovniki hajózás kb 12 €/fő (2022- es árak)

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal a program szerint, 4 éjszaka szállás reggelis ellátással, csoportkísérő idegenvezetőt.

A részvételi díj 420 Ft/EUR árfolyamig és 650 Ft/L üzemanyag árig érvényes.

A részvételi díj nem tartalmazza: külön fizetendő a fakultatív vacsora, city, tax, vox készülék, biztosítás, belépők, fakultatív programok, helyi idegenvezető költségei.

A program minimum 35 fő jelentkezésével indul.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Az egyes programpontok felcserélődhetnek a nyitva tartások függvényében.

Jelentkezéskor és az utazást megelőzően kérjük, ellenőrizze az érintett, illetve célország beutazási szabályait, feltételeit a szükséges utazási okmányok és érvényességi idejük tekintetében a Konzuli Szolgálat oldalán: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazas/utazasi-tanacsok-orszagonken

vissza